Adressitilauksen etusivu | Tilausohjeet ja yritys | Värssyvaihtoehdot | Adressimallit


TIETOA ADRESSITILAUKSESTA

Suruadressin hinta on toimitettuna (kotimaassa) 12 euroa. Adressin voi halutessaan tilata myös tyhjänä ja täyttää / toimittaa itse omaisille. Tällöin adressin mukana on sisäsivu, jossa on valmiina joku neljästä värssyvaihtoehdosta sekä toisella sivulla paikka vainajan nimelle sekä muistajien nimille. Hinta on myös tilaajalle postitettuna 12 euroa. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Tilattuasi adressin saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen maksutietoineen (viimeistään seuraavana arkipäivänä). Adressi toimitetaan, kun tilaus on maksettu ja näkyy tilillämme. Tilaathan siis adressin ajoissa! Toisesta pankista maksettaessa maksu näkyy tilillämme vasta seuraavana pankkipäivänä. Postitukseen tulee varata vähintään kaksi arkipäivää. Jos siis haluat adressin toimitettavan perille perjantaiksi, tilaus tulee tehdä ja maksaa viimeistään tiistaina.

Adressi toimitetaan täytettynä suoraan vastaanottajalle postitse. Hinta sisältää postituksen Suomeen, ulkomaille postitettaessa postituskuluja lisätään todellisten kulujen mukaan. Lopullinen hinta näkyy tilausvahvistuksessa.

Adresseja on saatavilla myös jälleenmyyntiin, lisätietoja terhi.piispa@equito.fi!

TIETOA ADRESSEISTA

Adressit on painettu Suomessa laadukkaalle 265g/m2 mattapintaiselle kartongille. Sisäsivu on ohuempaa mattapintaista paperia. Adressissa on yksinkertainen valkoinen tai musta nyöri, jossa ei ole päässä perinteistä tupsua vaan yksinkertainen ja tyylikäs solmu. Tilauksen lisätiedoissa voi halutessaan vaikuttaa nyörin väriin (musta/valkoinen).